Готуйся, як чемпіон! Новости

Як готуватися до чемпіонату баріста, щоб в ньому перемогти, найкраще можуть рассказати саме чемпіони. 20-го лютого 2016 року у київському кавовому ресторані Fair Finch було проведено цікавий захід під назвою «Готуйся, як чемпіон». В його рамках відбулася зустріч усіх, хто бажає взяти участь в чемпіонатах баріста, а також просто поціновувачів кави. Чемпіони України різних років та категорій поділилися своїм досвідом та знаннями і відповіли на питання, що давно цікавили всіх учасників заходу.

Олександр Колованов

Александр Колованов

Лекція Олександра Колованова, Чемпіона 4-го Українського Чемпіонату Баріста. Присвячена аркушам технічних суддів і тому, як набрати у них максимальну кількість балів.

Наталка Остапюк

Наталья Остапюк

Лекція Наталки Остапюк, двократної Чемпіонки 8-го і 10-го Українських Чемпіонатів Баріста. Присвячена еспрессо і вибору кави для виступу.

Руслан Якубов

Руслан Якубов

Лекція Руслана Якубова, Чемпіона 3-го Українського Чемпіонату Баріста. Присвячена авторським напоям.

Олександр Хаджі

Александр Хаджи

Лекція Олександра Хаджі, Чемпіона 5-го Українського Чемпіонату Баріста. Присвячена техніці роботи баріста, організації робочої станції та критеріям суддівських оцінок.

В дискусії також брали участь Чемпіонка 6-го Чемпіонату Баріста України Стася Солопіхіна, Чемпіонка 1-го Чемпіонату України з Приготування Кави в Джезві Юлія Сайчук, Чемпіон 4-го Чемпіонату України з Латте-арту і 1-го чемпіонату України з Брюерсу Руслан Карелашвілі. Окрім того, слід зазначити, що чемпіони минулих років давно та успішно перекваліфікувалися в суддів, і, використовуючи накопичені ними досвід та знання, стали професіоналами і у цій діяльності. Саме тому ці лекції безцінні, і для тих, хто не зміг бути присутнім особисто, було проведено та змонтовано в подкасти їх аудіозаписи. Слухайте прямо зі сторінки або завантажуйте в Mp3-форматі, адже навіть якщо ви не плануєте брати участь в чемпіонатах, ця інформація допоможе вам прогресувати як баріста і зробити вашу каву кращою.

Готуйся, як чемпіон!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *