Що таке SCAE?

The Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) Ассоціація Особливої Кави Європи. В Україні працює National Chapter, Національне Відділення цієї міжнародної організації.

Ukraine Barista Team London

Наша історія

The Speciality Coffee Association of Europe (SCAE) – організація у самому серці кавової спільноти, де тисячі професіоналів та ентузіастів кавової справи можуть поділитися одне з одним власними знаннями та досвідом.

Усе, що ми робимо в SCAE, сфокусовано на Кавовій Досконалості, що надихає через іновації, освіту, дослідження та, найважливіше, через спілкування. Наше бачення – вивести особливу каву на світовий рівень, познайомити споживачів з цим найдивовижнішим напоєм, що вигідно для всіх учасників ланцюжка виробництва, і також гарантує довгострокову стійкість нашій промисловості.
що ми робимо

SCAE у якості неприбуткової членської асоціації заснувала величезну мережу поціновувачів кави і професіоналів індустрії, що протяглася на понад 90 країн світу. У більшості країн діють місцеві філії, що пропонують програми кавових подій, навчальних семінарів, змагань та соціальних подій на місцевому рівні.

2010-11-09_UBC-7_9991

На міжнародній сцені, яку обслуговує міжнародна мережа авторизованих тренерів, ми регулярно проводимо тренування, навчання, майстер-класи у рамках нашої усталеної системи Кавових дипломів (Coffee Diploma System). Також ми пропонуємо мережеві події, Польові виїзди у країни вирощування кави, а також наш щорічний фестиваль World of Coffee, що збирає разом тисячі відвідувачів, учасників виставки, учасників змагань з усього світу, щоб побачити та відчути найновіші напрямки розвитку кавової промисловості та взяти участь у грандіозних чемпіонатах світу кави.

Наші цінності

  • Наше бачення: бути авторитетом у виготовленні досконалої кави
  • Наша місія: створювати та надихати на досконалість у кавовій спільноті через іновації, дослідження, освіту та спілкування.
  • Наші цінності: досконалість, знання, лідерство, інтеграція, спілкування, компетентність, освіта і спільнота

SCAE відкрита кожному, хто відданий якісній каві, і працює за принципом «один член, один голос» на щодворічних виборах у Раду директорів. Ми регулярно інформуємо наших членів про найсвіжіші новини спільноти через різні інформаційні канали, включаючи наш квартальний журнал Café Europa та щомісячний електронний лист. Також ми надаємо доступ до ексклюзивного контенту, як наприклад результати досліджень, бази контактів та інша первинна информація зсередини ринку особливої кави.

SCAE Tuesday

Ми – визнана сила з правліннями та міжнародними організаціями на глобальному рівні. Ми покладаємо значні зусилля на просування якісної кави. Разом з асоціаціями особливої кави Америки та Японії ми представляємо сектор особливої кави у Консультаційній Раді приватного сектору Міжнародної кавової організації. Ми займаємо позицію захисту якості кави та чесних угод для кожного, і нас почуто! Ми розпочали рух, підхоплений зараз МКО, з розвитку альтернативних засобів використання кави низької якості та видалення її зі світового ринку.
наш початок

«Як кавові ентузіасти, ми краще будемо почуті як сильна асоціація, ніж поодинці. Як люди бізнесу, нам буде приємно відчути розширення ринку кави у напрямку як якості, так і кількості. Ми сподіваємося стати «організацією-пекарнею», щоб у членів її було по великому пирогові, яким вони підуть ділитися і боротися за місце на ринку. Заради цілі просування «досконалої філіжанки кави споживачеві» SCAE значно вирізнятиметься поміж інших кавових асоціацій Європи.

Вона буде мати вертикальну структуру і набиратиме у члени людей, відданих якості кави на кожному рівні кавового ланцюга – фермерів та фермерських асоціацій, правлінь, експортерів, організацій та СМІ, транспортників, логістичних компаній, імпортерів, трейдерів,обробників, виробників обладнання, обсмажчиків, продавців, каварень, і навіть споживачів.»

Альф Крамер
Перший президент SCAE
1998-2000

alf

Джерело: http://scae.com/about-us